Název | Množství a jednotka |
---|---|
husí prsa | 4 ks |
husí (případně telecí) játra | 200 g |
malá cibule | 1 ks |
houska z předešlého dne | 1 ks |
smetana | 100 ml |
petrželka | |
sůl | |
pepř | |
máslo | |
olej | |
bílé víno | 200 ml |
tymián | špetka |
Postup: Nejprve si uvaříme 3 vejce natvrdo. Mleté maso promícháme se zbylými 2 vejci,... zobrazit recept
Postup: Těstoviny (vrtulky) uvaříme v osolené vodě. Mezitím si nakrájíme na kostičky... zobrazit recept
Postup: Květák uvaříme v osolené vodě doměkka. V míse rozmačkáme vidličkou,... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Z másla a hladké (nebo kukuřičné) mouky připravíme světlou jíšku, zředíme... zobrazit recept
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích: Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se jedná... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...